Gruppeture og virksomhedsture

Vores ture er ikke kun for de mest hårdføre kulturelskere, men derimod en mulighed for en lærerig oplevelse for alle aldre.

Alle vores guider har en baggrund inden for kultur, historie eller oplevelsesøkonomi, og brænder for at formidle Aarhus’ imponerende fortællinger. Derfor er I garanteret en oplevelse ud over det sædvanlige, når I går med på en af vores gåture igennem byen.

Se vores ture herunder

De nævnte priser og minimum deltager antal er vejledende, kontakt os for prisen på den konkrete tur.

Hvornår går vi?

Hver lørdag klokken 11
fra marts til og med oktober ogsa klokken 14

Mødested på pletten for Aarhus Banegård, 
Banegårdspladsen 1, 8000 Aarhus 

Gruppeture og virksomhedsture

Info: Vores klassiske tur. Kan afholdes alle dage på ugen

Priser: fra 115 kr. pr. person v. min. 15 personer

Explore Udforsk et område af byen

Info: Ønsker I at se eller gå mere i dybde med et område i byen, så er dette turen for Jer. Kom ned på havnen og få den spændende historie om havnens udvikling, eller gå en tur rundt i universitetesparken og hør om tyskerne og byen under 2. verdenskrig.

Priser: fra 125 kr. pr. person v. min. 15 personer

Culture Walk med unikt præg og egen guide

Info: Ønsker I at komme på en Culture Walk, og få en tur med et fokus på arkitektur eller kulinaritet. Så er dette turen for jer. Vi pepper turen op med et glas vin og en præsentation eller en tur ind og se teaterets flotte gange. Alt efter Jeres ønsker.

Priser: fra 115 kr. pr. person v. min. 15 personer

Skoleture

Info: Vores ture er ikke kun for de mest hårdføre kulturelskere, men derimod en mulighed for en lærerig oplevelse for alle aldre. Alle vores guider har en baggrund inden for kultur, historie eller oplevelsesøkonomi, og brænder for at formidle Aarhus’ imponerende fortællinger. Derfor er I garanteret en oplevelse ud over det sædvanlige, når I går med på en af vores gåture igennem byen.

Priser: fra 950 kr. pr. klasse

Lyder det som noget for Jer, så send en mail til info@aarhusculturewalk.dk eller ring på +45/ 2712 2179.
Der tages forbehold for at ved aftenture kan, nogle af de ting vi ser være lukkede og dermed ikke muligt at fremvise indefra.