Om os

Aarhus Culture Walk har siden 2015 haft gæster fra ind- og udland, skoleklasser og større grupper afsted på tur rundt i Smilets By. Vores ture er ikke kun for de mest hårdføre kulturelskere, men derimod en mulighed for en lærerig oplevelse for hele familien.

Aarhus er en fantastisk “lille storby”, som i generationer har været rammen om Jyllands sprudlende erhvervs-, nærings- og kulturliv. Byen har tiltrukket borgere fra hele verden og har i dag nået en position som internationalt anerkendt kulturby, som kulminerede med et værtskab som Europæisk kulturhovedstad i 2017. Alle vores guider har en baggrund inden for kultur, historie eller oplevelsesøkonomi, og brænder for at formidle Aarhus’ imponerende fortællinger. Derfor er I garanteret en oplevelse ud over det sædvanlige, når I går med på en af vores gåture igennem byen.

Vores rute er tilrettelagt med fokus på, at folk i alle aldre skal kunne være med, og vores guider sørger for at der er masser af historier, som også er interessante for de helt unge.

Vi beretter, foruden historierne om kultur og arkitektur, en masse om familielivet i gamle dage og udsigterne til hvordan livet i Aarhus bliver i fremtiden. Har I børn, som er under 16 år gamle, kommer de altid gratis med på vores ture, og vi har desuden masser af rabatter for studerende og ældre.

Har I lyst til en hyggelig og lærerig gåtur igennem Smilets By med masser af frisk luft og en smule motion – så kontakt os i dag, og book en plads på en af vores faste ture.

Er i en skoleklasse eller et større hold, så ring til os på  +45/2712 2179- så vi sammen kan finde en løsning der passer til jeres behov og interesser.

Hvornår går vi?

Hver lørdag klokken 11
fra marts til og med oktober ogsa klokken 14

Mødested på pletten for Aarhus Hovedbanegård, 
Banegårdspladsen 1, 8000 Aarhus 

Rune Meldgaard

Stifter af Aarhus Culture Walk

Rune er født og opvokset i Aarhus midtby og er uddannet cand.Merc.Sol fra Aarhus Universitet.

Han har arbejdet en del år i Holland og har altid en røverhistorie i ærmet.

Han er ansvarlig for den daglige drift.