Bådture

Kombiner en farverig tur med Aarhus Culture Walk rundt i Smilets by med en omgang adrenalinpumpet action hos fantastiske Eventhall! Aarhus Culture Walk har siden 2015 haft gæster fra ind- og udland, skoleklasser og større virksomheder afsted på tur rundt i Smilets By.

Vores ture er ikke kun for de mest hårdføre kulturelskere, men derimod en mulighed for en lærerig oplevelse for alle aldre.

Alle vores guider har en baggrund inden for kultur, historie eller oplevelsesøkonomi, og brænder for at formidle Aarhus’ imponerende fortællinger. Derfor er I garanteret en oplevelse ud over det sædvanlige, når I går med på en af vores gåture igennem byen.

Mændende bag Eventhall har siden 2011 sørget for at borgerne i Aarhus og omegn ikke har manglet vanvittige oplevelser eller muligheder for teambuilding med et stort smil på læben.

Der er aktiviteter for personer af enhver art og det er muligt at sammensætte sin helt egen pakke af aktiviteter for dit hold eller klasse.

Eventhall er for nylig flyttet i nye og endnu bedre lokaler på Jens Juuls vej 2 i Viby – så de nu har endnu mere plads til paintball, sumobrydning, bungeebasket og meget, meget mere.

Vi laver ture fra 10 personer og fra 100 kr pr. person.

Lyder det som noget for dig, så send en mail til info@aarhusculturewalk.dk eller ring på +45/ 2712 2179

Læs mere om Eventhall

Hvornår går vi?

Hver lørdag klokken 11
fra marts til og med oktober ogsa klokken 14

Mødested på pletten for Aarhus Banegård, 
Banegårdspladsen 1, 8000 Aarhus