Kom på en smuk og kulturrig gåtur igennem Aarhus’ charmerende gader, strøg og gårde.

Hos Aarhus Culture Walk er du garanteret en oplevelse ud over det sædvanlige, når vores veluddannede guider tager dig på en tur igennem Aarhus’ kulturelle fortid, nutid og fremtid.

Turen starter på Aarhus Banegård, og går derfra forbi de bedste og største kulturelle og historiemæssige områder af Aarhus midtby. Et smut igennem Aros, en tur ned i vikingekirken, og levende historier fra alle de brostensbelagte gader, er blot nogle af de ting I vil opleve.

Så er du interesseret i at høre de hemmelige historier fra Aarhus' fortid, få et indblik i det sprudlende aarhusianske kulturliv i dag – så skal du med på en Aarhus Culture Walk.Hvad koster en Aarhus Culture Walk:
Børn (0-15) Voksne Studerende og seniorer (60+)
Culture Walk Gratis 150 120
Se vores gruppeture

Vi har to afgange hver eneste lørdag fra pletten foran Aarhus Banegård. Forudbestilling er ikke nødvendig. Vi forbeholder os retten til at aflyse turen ved mindre end tre fremmødte.
Ønsker I en guidet tur på andre ugedage kan dette altid lade sig gøre. Mindstebestillingerne er på 5 personer. Bestillinger foretages senest to dage før afgang. Ønskes der ture på andre sprog end dansk og engelsk er dette også muligt, i skal blot bemærke det i bestillingen.

Culture Walk


Hver lørdag kl 11


Mødested på pletten for Aarhus Banegård,
Banegårdspladsen 1, 8000 Aarhus
Forudbestil nu og spar 10%

Hvornår går vi?

Culture Walk

Mødested:
På pletten foran Aarhus Banegård, banegårdspladsen 1, 8000 Aarhus
Varighed: 2 timer

  • 1100
  • 1400


 

Culture Walk


Hver lørdag kl 11


Mødested på pletten for Aarhus Banegård,
Banegårdspladsen 1, 8000 Aarhus
Forudbestil nu og spar 10%